Vi är Dana Larm AB!


Per Vestergaard, av många också känd som "den hjärtlige och pratglade dansken" har i år varit verksam inom larm- och säkerhetsbranschen i 30 år.

 

Under 2002 startade Per Vestergaard Dana Larm AB och i början av 2016 tyckte Per att åldern tagit ut sin rätt och tiden var mogen för ett generationsskifte i företaget. De nya ägarna är familjen Blomgren som också varit kund hos Per allt sedan starten för 30 år sedan.

 

Familjen Blomgren med Pelle, Pontus och Jesper kommer att fortsätta och bedriva verksamheten i samma anda som tidigare och naturligtvis sitter inte Per helt stilla som pensionär utan finns till hands när så behövs.

 

Inom familjen Blomgren finns ett genuint teknikintresse med rötter ifrån radio- och telekombranschen redan på 50-talet men även ifrån industriservice och fordonsteknik på senare år. Blomgrens Mobilradio blev tidigt ett begrepp inom telefoni och radiokommunikation i Mälardalsområdet men har även bedrivit fordonsinstallation av fordonselektronik över stora delar av Sverige. En del av dessa tjänster återfinns fortfarande kvar idag i systerbolaget Blomgrens Fordonsteknik.


Dana Larm levererar idag säkerhetslösningar inom inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem över hela Mellansverige. Den tekniska utvecklingen går otroligt fort och oavsett om ni är näringsidkare eller om ni behöver en lösning för hemmet så erbjuder vi er alltid en lösning som passar just era behov. Vi hjälper er med allt från försäljning, service till installation.


Väl mött hos Dana Larm AB!